Borgintern

Denne sida inneholder informasjon og lenker til skjema som er aktuelle for årets elever og for interne arrangement dette skoleåret.

Internatlederskjema – trykk her

Dette er et skjema vi ønsker at alle våre kommende elever skal fylle ut, innen august 2017. Det hjelper internatleder Randi til å sette opp romfordelingen.

 

Støtt Solidaritet reiseskolen – trykk her

Her har du mulighet til å støtte Solidaritet reiseskolen og du finner informasjon om kontonummer til prosjektet.

Søknad stipendiatplass – trykk her

I Borgund Folkehøgskoles opplegg for stipendiater, regnes stipendiatene som elever og skal ha 24 timer undervisning hver uke som elev. Samtidig er de ansatt for å gjøre annet arbeid i 12-17 timer i uken. De har dermed forpliktelser som ansatt. Forpliktende avtale om skoleplass og arbeidsavtale gjennomgås og underskrives ved tildeling av plass.

Vi ønsker oss et team som fungerer godt sammen. Kommende skoleår åpner vi for inntil 8 stipendiatplasser inklusiv eventuelle utenlandske søkere. Minst to av disse må være gutter. Teamet bør dekke et spenn av interesser fra idrett til kulturaktiviteter til kristent arbeid. Status: Vi har fylt opp alle stipendiatplassene for skoleåret 2017-18! Du kan bruke skjemaet for å søke plass 2018-19.

Del-Borg-aksjonen – trykk her for å komme til registreringsskjema!

Vi holder stadig på med å dele Borg med stadig flere. Trykk på lenka over:)

Aksjonen handler om å gjøre Borg kjent for nye søkere.  Takk til alle dere som står på for å gjøre Borg kjent blandt venner og kjente.

 

Påmelding venne- og familiehelg – Oppdatert program lagt ut her!

Programmet for helga nov 2017 er ikke oppdatert, men vil nok ligne oppsettet nedenfor.  Datoene er satt til 24.-26. november 2017.

24.-26. november 2017
Fredag kl. 18.30-19.30: Kveldsmat
kl. 20.00: Kulturkveld med folkehøgskolepuls.

Lørdag kl. 09.30: Frokost
kl. 10.00: Avreise fra skolen til Ålesund –> Omvisning.
kl. 15.00: Middag på Borg
kl. 17.00: Foreldresamling i amfiet.
kl. 18.00: Musikalframføring i festsalen
kl. 19.30: Kveldsmat
kl 22.00: Kveldskos i peisestua for de som er igjen på huset.

Søndag kl. 09.30: Frokost

Vi tilbyr en pakke for helga for kr. 350,- pr. voksen og kr 150 pr barn under 16 år. Da kan du fritt komme til alle måltid som er satt opp i programmet, jubileumsseminaret og byomvisningen. Prisen gjelder uavhenging av hvor stor del av helga en benytter seg av.

Det kan være vi klarer å overbefolke internatet og skolebygg med noen venner på madrasser rundt om, men som hovedregel må foreldre ordne overnatting utenfor skolen. De som viser til Borgund folkehøgskole når de kontakter Baronen hotell, kan få 10% rabatt. Ellers anbefaler vi ulike tilbud på hotellkjedenes hjemmesider og Coop hotellkupp.

Vi ønsker at flest mulig betaler på forhånd til kontonr 8220 02 20788. Merk innbetaling Familiehelg.

Hjertelig velkommen til Ålesund folkehøgskole!

 

Turheftet til Israel og Vestbredden 2016

Heftet kan lastes ned fra Issuu eller leses direkte her:

 

Kalenderen – trykk her!

Mye av informasjonen for 2017/18 er alt lagt i Borg-kalenderen hos google. Dersom du bruker google på mobil o.l. kan du legge til denne kalenderen blant dine egne. Følg lenka.